
סלט סלק די סטנדרטי אני מאוד אוהב את הטעם המיוחד שמעניקים זרעי
הכוסברה הטחונים.
- 500 גר' סלק מבושל
- בצל סגול קטן
- שן שום כתושה
- כף שמן קנולה (מומלץ בכבישה קרה)
- חצי כף חומץ טבעי
- כפית זרעי כוסברה קלויים וטחונים
- מלח ופלפל
- 2 כפות שמיר קצוץ
מבשלים את הסלקים עד לריכוך עם הקליפה
מצננים קצת והקליפה יורדת בקלות.
קולים קלות את זרעי הקוסברה וטוחנים במטחנת תבלינים או
במכתש ועלי. חותכחים את הסלק לאיזה צורה שמתחשק, מערבבים
עם שאר המרכיבים ומגישים.
אין תגובות:
הוסף רשומת תגובה